Pàgines

8 d’abr. 2013

CLINIC BIKES AMB BICICLETES SENSE FRONTERES

Durant els darrers anys des de Clinic bikes hem fet arribar bicicletes de segona mà i/o recanvis a països com Cuba i el Marroc, en col·laboració amb projectes puntuals que han trucat a la nostra porta.

Enguany, hem decidit posar fil a l'agulla i ser, de manera continuada, punt de recollida de bicicletes per a la ONG BICICLETES SENSE FRONTERES. Qualsevol tipus de bicicleta que ja no feu servir hi és benvinguda. Bicicletes sense fronters les recull, les revisa i les pinta de color groc per tal de destinar-les a persones sense recursos a qui seran de gran ajuda.

Si entreu a la seva web descobrireu tots els projectes que han dut a terme i en els que a partir d'ara nosaltres també col·laborarem. El lliurament de "bicicletes grogues" es fa a nivell nacional per ajudar als col·lectius més desfavorits, mentre que a nivell internacional el que fan és recollir diners i així comprar bicicletes en el mateix país on es destinen estalviant doncs despeses de transport i ajudant a l'economia local.


Si en voleu conèixer més detalls els trobareu a www.bicicletassinfronteras.org A nosaltres ens entusiasme el seu projecte i estem segurs que quan el conegueu a vosaltres també!