Pàgines

3 de jul. 2012

PROMO ORBEA OCCAM H30



Ja fa un temps que us vam presentar el nou model de doble suspensió Orbea Occam H30. Una bicicleta que amb els seus 12.560kg i el seu equipament super equilibrat és una molt bona opció en el terreny de les bicicletes de doble suspensió del mercat.
Doncs bé, Orbea s'ha apuntat a  les rebaixes i ens ofereix un primer preu d'Orbea Occam H60 per tan sols 1500€, sense reduir prestacions en el seu equipament. Només canviant els frens per uns Shimano 445 i unes rodes amb buje shimano deore i llanta mavic 117, el preu es redueix gairebé 500€! Tot mantenint el grup de Shimano Deore de 10 velocitats i, tant suspensió davantera com darrera,garantint la màxima qualitat que ofereix Fox.
Així doncs, estem parlant d'una bicicleta de doble suspensió amb quadre d'alumini amb tota la tecnologia Orbea Design, i Orbea Advanced Dynamics, i components de primera línia de les marques més reconegudes en el món de les dues rodes.


Si estàs pensant en canviar de bicicleta i vols un pack qualitat preu espectacular, l'Orbea Occam H60 és perfecte. Ah, i no t'ho pensis massa que s'acaben!