Pàgines

7 de juny 2012

DAHON A SANT CUGAT

Clinicbikes té el plaer d'informar-vos que és el nou distribuidor de Dahon a Sant Cugat, una molt bona notícia per a tots els amants de les bicicletes plegables.

La història de DAHON es remunta uns 29 anys enrera. El seu fundador, David Hon, va deixar-ho tot perquè estava segur que el futur de la mobilitat urbana passava per la bicicleta, i quina millor idea que crear una bicicleta plegable amb la qual poder combinar tota mena de transports urbans, tren, metro, bus...
Així és com van sorgir les bicicletes DAHON, un producte innovador i d'una excel·lent qualitat que ens permet gaudir de la ciutat, fins i tot, a l'hora d'anar a la feina.

Dahon té un ampli catàleg de bicicletes d'entre les quals pots escollir la que millor s'adapti a les teves necessitats i pressupost sense renunciar a la qualitat i la tecnologia dels seus components.
Un factor en detriment de les bicicletes plegables sempre ha sigut la rigidesa en els punts on la bicicleta es plega. Dahon, amb l'anomenat Fusion Technology i el seu sistema de plegat DFS, fa que elements problemàtics com poden ser la potència i la forquilla s'integrin perfectament a la resta de la bicicleta aportant una rigidesa extraordinària a la seva part davantera, a la vegada que ens oblidem de cap moviment en el quadre principal degut a les seves frontisses de màxima qualitat. Però no només tenim qualitat en els seus components, sinó que també totes les bicicletes Dahon tenen una disseny únic i innovador que fa que te n'enamoris al veure-les.

Recorda que si busques una forma ràpida, saludable i ecològica per moure't per la ciutat, amb Dahon tens moltes possibilitats de trobar allò que busques.