Pàgines

29 de febr. 2012

PERSONALITZA LA TEVA BICICLETA DESDE EL PRIMER MOMENT

Com a aficionat a la bicicleta, valoro molt poder escollir al màxim els components de la bicicleta que vaig a comprar.
Normalment, fer-se una bicicleta 100% al teu gust es inviable perque una bicicleta muntada per peces al teu gust, ofereix un preu molt superior, a la bicicleta tota muntada que et pugui oferir qualsevol marca.
Arribats a aquest punt ens trobem en un laberint d'informació, ple de components, referències, comparacions... que fan que la elecció de la bicicleta sigui una veritable odissea, on a la vegada, també ens trobem que hem de negociar amb el botiguer algún canvi, perque aquella bicicleta que ens té enamorats, li falla un component que no es exactament el que tu escolliries.

Per això es tant important quan marques com Orbea et plantegen propostes tan interessants com el projecte Myo de personalització de les seves bicicletes.
Orbea es bassa en que no hi ha dos ciclistes iguals, i per tant tenen gustos diferents que traspassat a la bicicleta voldrà dir que aquestes tindràn especificacions diferents.

El projecte Myo d'Orbea et proposa personalitzar diferents components de la teva bicicleta desde fàbrica, amb els beneficis d'estalvi econòmic que sempre hi ha en fer els canvis directament desde fàbrica respecte a fer-los un cop ja tens la bicicleta.

Es tan fàcil com anar al website d'Orbea, escollir el model que t'interessa i en la pestanya d'especificacions torbaràs unes caselles desplegabes d'aquells components que pots canviar. A més a més, la pròpia web et calcula directament el preu de la bicicleta i per últim podràs imprimir una fitxa en PDF amb tota l'informació i canvis que has fet.
MyO d'Orbea es una molt bona opció per escollir la bicicleta a la teva mida.