Pàgines

12 de gen. 2012

Orbea Training by Bkool, ciclisme 2.0

 És una nova manera de fer bicicleta de manera virtual, et serveix tant per entrenar com per gaudir d'una estona de bici aquells dies d'hivern en què les carreteres estan humides, quan a les 18:00 ja és fosc, quan no hi pots dedicar més d'1 hora, etc.

Orbea Training by Bkool es més que un "rodillo" connectat a internet, és un simulador de ciclisme avançat amb el que podràs gaudir de ports mítics del Tour com el Montventoux. Simula les pendents oferint més o menys resistencia i fins i tot notes quan et poses a roda d'un altre ciclista.

Ofereix diferents opcions, entre elles la de video real on veus a la pantalla el mateix que si estiguessis fent el tram.
L'altre gran alicient és el multiusuari en xarxa on podràs compartir ruta i reptes de manera on-line amb els teus amics, cadascú a casa seva pedalant de forma simultània i veient on es troba tothom en cada moment.

A la botiga hem muntat el menjador de casa amb el Bkool perquè el puguis provar i veure totes les seves possibilitats i, a més, pots participar al Repte 1km Clinicbikes estigues atent el dia 18 de febrer comença.........