Pàgines

13 de des. 2011

De 3 a 10 anys amb 2 bicicletes

Tots els aficionats a la bicicleta quan tenim família ens fem la mateixa pregunta: a l’hora d’escollir la bici dels petits, quina serà la milor opció?

En aquest moment cal tenir en compte dos spectes fonamentals:

- A l’hora d’escollir una bicicleta infantil, especialment si el pilot és molt jove, es valorarà la manejabilitat per damunt de la durabilitat. Si escollim una bicicleta més gran que la que realment correspondria, el nen trigarà més a controlar-la i, en conseqüència, el seu aprenentatge es podria veure frenat per l’aparició de noves inseguretats.

- El producte ha de reunir uns mínims de qualitat que permetin al nen una ràpida adaptació. Aspectes com la possibilitat de regular les manetes de fre i l’alçada del seient i la potència, són fonamentals.

Sincerament, això de canviar la bicicleta dels petits cada dos anys és un rotllo, a banda d’una despesa força important.

Hem de tenir en compte que acotar la durada de les bicicletes infantils per edats és força difícil atès que preveure el creixement dels nens és francament impossible.
Generalment, aquest tipus de bicicletes pot durar una mitjana d’un parell d’anys i, fins que el nen no arribi a una alçada aproximada d’1.35cm-1.40cm, el pas a una bicicleta d’adult dependrà de l’habilitat del nen i de la seva capacitat d’aprenentatge i adaptació. Així doncs, fins que no aprengui a muntar correctament en bicicleta difícilment podrà agafar-ne de més grans.
Com a resultat, cada dos anys toca canvi de bicicleta, la despesa corresponent i, si no hi ha un germà petit, el no saber què fer amb la bicicleta que ha quedat petita.
Doncs bé, els nous models de bicicleta infantil d’Orbea, anomenats GROW, ens permeten que tant la bicicleta com el nen creixin a l’hora. 


Això és possible gràcies a un innovador disseny que permet, no només ajustar l’alçada del seient i la potència, sinó també allargar la longitud de la bicicleta permetent que la seva mida s’adapti al teu fill en tot moment.  
Amb aquest nou concepte aconseguim que els nostres fills vagin evolucionant el seu aprenentatge amb una mateixa bicicleta i eliminem alguns passos intermedis pel que fa a mida de la bicicleta.   

En la següent escala de creixement GROW es pot observar la correspondència d’edats i mides de bicicleta. 


Finalment, recordar que farem un favor al medi ambient reduint el número de bicicletes que llencem.
A ja les tenim a la botiga!