Pàgines

15 de juny 2011

Fast4ward Edge, la plegable electrica

L’ultima novetat en bicicletes elèctriques la trobaràs a Clinicbikes, Fast4ward és una de les marques d’Ultramotor, empresa anglesa especialista en vehicles elèctrics de 2 rodes.

L’Edge és el model plegable i més polivalent de la gamma, plegada la podem portar al maleter del cotxe i posar-la sota la taula de la feina o en qualsevol racó. 1 minut és el temps que necessitarem per desplegar-la. 

En marxa, és una bicicleta molt confortable gràcies al manillar regulable en alçada que permetrà anar còmodes a persones de diferents mides,

El quadre és d’alumini amb uns acabats d’alta qualitat, les frontisses són regulables per evitar les folgances i disposen d’un sistema de seguretat perquè no es plegui la bicicleta en marxa.
Personalment, la part elèctrica és la que més ens ha agradat, es nota que darrera hi ha una empresa que ha desenvolupat a la perfecció aquest sistema.Quan fas la primera pujada és quan realment veus el potencial de la bicicleta.
El seu funcionament disposa de 3 modes:
       
- H Màxima assistència
- ·  Sense assistència
- S Mode Eco 
 














Podem canviar d’un mode a un altre en marxa gràcies a la còmoda disposició del selector situat al costat esquerre del manillar per sota del timbre.
En volem destacar el seu baix pes, 19kg, tenint en compte que es tracta d’una bicicleta elèctrica amb una autonomia de 60 km.
Per tot plegat, i com que a nosaltres ens ha agradat molt i creiem que és una excel·lent eina de mobilitat, en tenim una unitat de test a la botiga. Així doncs, si voleu provar-la contacteu amb nosaltres i concertem dia i hora per veure si us agrada!