Pàgines

11 de febr. 2011

Voyager 2.0

Han arribat aquesta setmana unes noves llums molt interessants; parlem de les Blackburn, en concret la Voyager 2.0 i la Mars Click en un mateix packaging.

Amb aquest kit podreu complementar la seguretat de la vostra bicicleta.
- El llum davanter és ideal per a l'ús recreatiu. Tant si busqueu ser vistos per ciutat com si voleu un llum extra per les sortides que s'allarguen més del compte. El seu tamany és força reduït a més de quedar en un pes baix. Disposa d'un suport que haurem de col·locar al manillar de la bicicleta amb l'ajuda d'un tornavís, aquest el podrem deixar fixat al manillar ja que el llum es podrà posar i treure amb molta facilitat.
El fabricant ens assegura fins a 65 hores de funcionament amb llum fixa i 130 fent pampallugues.
Si la voleu veure podeu passar a veure'ns i un cop encesa entendreu per qué diuen que els seus 3 LEDs són SUPERBRILLANTS!
- Pel que fa al pilot del darrere, és un petit llum que podreu col·locar amb gran facilitat a la tija del seient sense la necessitat d'usar cap eina. També disposa de 2 LEDs SUPERBRILLANTS i pràcticament el podreu deixar sempre muntat a la bicicleta ja que ni us adonareu que el dueu al damunt. En aquest cas, les dues piles de botó que utilitza, ens asseguren lluminositat durant 70 hores en mode constant i 140 fent pampallugues.


Un dels aspectes que aconsegueix fer líder de vendes aquest producte és que darrere d'ell es compta amb la garantia que només ofereix Blackburn.