Pàgines

17 de juny 2010

Pulsòmetres, l'eina per millorar la teva forma física.

Pulsòmetres, una eina per aquells que vulguin millorar seu rendiment físic.

Vivim en una època en què ens bombardegen constantment amb publicitat de mil i un accessoris per al ciclista. Moltes vegades això provoca que no sapiguem quins són interessants i quins no. Entre tots aquests complements hi trobem els PULSÒMETRES, una eina indispensable si pretenem millorar la nostra forma física.

Hi ha molts factors subjectius que ens donen informació de la intensitat a la que estem practicant un esport (sensacions físiques, respiració, l'esforç que perceps,...) però cap d'elles és tan fiable com la mesura exacta de la teva freqüència cardíaca amb un pulsòmetre.



Per a què necessitem un pulsòmetre?

Per una banda podríem necessitar un pulsòmetre per prescripció mèdica, és a dir, potser el metge ens recomana fer exercici físic però no passar de certes pulsacions per minut. Altres vegades volem millorar la nostra capacitat física però quan estem fent esport no sabem què estem millorant; si la nostra resistència al màxim esforç, fons físic, potència... Gràcies als pulsòmetres podrem controlar tot això. Els pulsòmetres ens mostren de forma ràpida i senzilla l'esforç que estem realitzant durant l'activitat física mitjançant les pulsacions per minut del nostre cor i, amb aquesta informació, podem saber en tot moment quina capacitat física estem treballant, tal i com indica la següent taula.
Amb aquesta petita introducció podem començar a treballar amb un pulsòmetre. Per a més informació i assessorament no dubteu de passar per la nostra botiga tot aprofitant per fer una ullada al nostre catàleg de pulsòmetres POLAR.