Pàgines

27 de nov. 2009

Oferta UMF hardy

Ja estem a les acaballes d'aquest any 2009 i volem acomiadar-lo de la millor manera possible. Esteu cansats de sentir com els vostres fills us recorden que la bicicleta els hi queda petita? O no us paren de dir que és massa vella? Quantes vegades heu sentit la paraula necessito una per SALTAR?

Com que la realitat del moment ens obliga a canviar la forma de veure les bicicletes, us oferim dos models a preus increibles; la Hardy 3 i la Hardy 4.

Aquests dos models donaran als vostres fills la llibertat de sortir amb els seus amics tant a fer les primeres sortides, les primeres baixades pronunciades i el que més els agrada ara; els primers salts.


Els models Hardy consten d'un quadre d'alumini ben robust amb més “slooping” del normal, el que vol dir que si baixen el seient gaudiran d'una postura sobre la bicicleta molt més estable ja que el centre de gravetat queda també modificat. Així guanyaran en seguretat i sensacions. Al mateix temps recordar-vos que els dos models presentats venen equipats amb frens de disc, forquilla de 100mm, manillar 31,8 i un seguit de components que les converteixen en models realment robustos i molt competitives al mercat.