Pàgines

13 de des. 2008

En bicicleta amb els més petits!

A Clinicbikes ja podeu trobar les cadiretes OKBABY. Disposem de dos models de cadireta de col·locació a la part posterior de la bicicleta.
OKBABY és una marca que concentra els seus esforços en fer de la seguretat la principal de les característiques dels seus productes. Totes les cadiretes compleixen amb la normativa europea EN 14344 i han estat sotmeses a diferents proves per a assegurar-ne la seva fiabilitat davant de possibles caigudes. En elles trobem cinturons de seguretat, respatllers alts amb recolza cap, subministres tècnics com el sistema de subjecció ABS i folres per fer el seient més confortable.

Models disponibles:















SIRIUS
( Pes màxim suportat 22 kg )

Es pot reclinar amb una sola mà mentre el nen hi és assegut. A més, si inclinem el seient aquest avança o retrocedeix simultàniament per tal de mantenir el correcte centre de gravetat.
El respatller de la Sirius és plegable de manera que es pot guardar còmodament. Disposa de catadiòptric reflector, especial folre hidrorrepel·lent i atèrmic i bloqueig de la fixació.
















10+

( Pes màxim suportat 22 kg )

El sistema de fixació de la 10+ és longitudinal a partir del seient en 8 posicions diferents adaptant-se doncs a diferents tipus de bicicleta. Al mateix temps, el seient es pot reclinar en 7 nivells sense perjudicar l’estabilitat de la bicicleta gràcies al sistema ABS que manté el centre de gravetat correcte. L’ajust de la inclinació és molt fàcil la qual cosa permet realitzar-lo amb una sola mà mentre el nen hi és assegut.
Disposa de catadiòptric reflector amb 4 leds lluminosos que funcionen amb 4 programes diferents, folre hidrorrepel·lent i atèrmic i bloqueig de fixació.